Ingredienten
Bodem:
100 gram hazelnoten
150 gram dadels
75 gram kokosschaafsel
Vulling:
150 gram dadels
100 gram cashewnoten (een nacht in water geweekt of evemn gekookt water erop en 15 min laten staan)
100 gram zonnebloempitten (een nacht in water geweekt of evemn gekookt water erop en 15 min laten staan),
5 el cacao
2 el honing
150 ml water
1 grote el chia zaad
Bereiding
Bekleed een kleine springvorm van ongeveer 18cm met bakpapier.
Hak in een keukenmachine de ingredienten voor de bodem door elkaar tot alles goed gemengd is.
Dit mengsel verdeel je dan over de springvorm en druk je aan.
Ook voor de vulling hak je alle ingredienten in de keukenmachine (behalve de chiazaadjes). Nadat dit is vermengd roer je de chiazaadjes er door. De vulling kun je nu in de springvorm gieten en vervolgens minimaal 2 uur laten opstijven in de koelkast.
Nutrition Facts
User Entered Recipe
| ||
10 Servings
| ||
Amount Per Serving
| ||
Calories
|
324.0
| |
Total Fat
|
20.6 g
| |
Saturated Fat
|
6.0 g
| |
Polyunsaturated Fat
|
5.0 g
| |
Monounsaturated Fat
|
8.5 g
| |
Cholesterol
|
0.0 mg
| |
Sodium
|
6.8 mg
| |
Potassium
|
419.4 mg
| |
Total Carbohydrate
|
33.7 g
| |
Dietary Fiber
|
6.0 g
| |
Sugars
|
23.4 g
| |
Protein
|
6.5 g
|
No comments:
Post a Comment